Om Tovsig Handmade

 

 

Tovsig Handmade bygger på passion, på håndværket og på kærlighed til materialet!

Tovsig Handmade skaber unika og design med et enkelt grafisk udtryk- i keramik og med forskellige grafiske trykteknikker.

Jeg tror på, at de farver og materialer, vi omgiver os med i hverdagen påvirker os og har en betydning for, hvordan vi har det. Derfor designer og skaber jeg selv alle værker og produkter i ærlige materialer, og de rummer alle små variationer- netop fordi de er skabt i hånden. Jeg arbejder primært i mit værksted, som ligger i min grønne baghave i Risskov, Aarhus.

Jeg er uddannet keramiker fra Aarhus Kunstakademi, uddannet folkeskolelærer og har flere års erfaring med undervisning på friskole i bl.a. Kunst og Design.

Jeg vil gerne give glæden ved at skabe noget med hænderne videre til andre. Derfor afholder jeg forskellige kurser og workshops med fokus på keramik eller linoleumstryk. Læs om mine workshops her