Teambuildingworkshops

 

Samarbejdet om at skabe et kreativt produkt styrker teamets eller holdets evne til at samarbejde, tænke kreativt og arbejde på kanten af boksen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at skabe en positiv og tryg stemning, hvor der er plads til at lege og eksperimentere. For at skabe overblik over processen visualiserer jeg altid teknikken og arbejdsgangen på plakater vha. grafisk facilitering. Mine workshops foregår enten i mit dejlige atelier med plads til op til 10 personer eller hos jer. 

Et unikt stel til kontoret

Få en sjov og kreativ oplevelse med dine kolleger og få et fedt minde med hjem i keramik. I skal samarbejde om at skabe et lille stel til kontoret med jeres helt eget unikke design. I skal i fællesskab finde frem til et gennemgående design i jeres unikke stel. Processen sparkes i gang med en introduktion til leret og en brainstorm i grupper med papir, blyant, farver og små lerklumper til skitsering. Herefter er det op til jer at finde ud af, hvordan I vil nå frem til et spændende produkt, klar til brænding. Stellet produceres i lysegrå eller lysegrå ler med lavapletter. Alt er stentøj, som er stærkt og tåler opvaskemaskine. 

Prisen er inklusiv stempelkaffe, god te og en simpel morgenmad med hjemmebagt brød. Hvis man ønsker et eftermiddagsarrangement kan anden forplejning aftales.

Efter workshoppen brænder og glaserer jeg jeres keramikting, så de kommer til at fremstå lækre og færdige. Jeres keramikting leveres smukt indpakket.