Vilkår og betingelser

Fragt

Atelier Tovsig sender til hele verden, og de bestilte varer vil blive afsendt indenfor 5 arbejdsdage. Forventet leveringstid er 3-21 dage.

Fragtpriser
Fragt til Danmark: 41 kr. (forventet leveringstid 2-8 dage)
Fragt til EU: 100 kr. (forventet leveringstid: 8-14 dage)

Ved forsendelser i andre lande end Danmark- kontakt os for information.

Du er også velkommen til at komme forbi værkstedet og afhente dine varer- og spare fragten. I så fald så send en mail med din bestilling, og vi aftaler et tidspunkt.

Priserne er inklusiv moms. Pengene trækkes fra betalingskortet, når ordren er ekspederet.

 

Returnering og Reklamation

Returnering af varer kan ske indtil 14 dage efter, du har modtaget din pakke. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, du har modtaget din pakke.

Varerne skal være ubrugte og i original emballage. Pak venligst de returnerede varer forsigtigt ned for at undgå skader på varerne. Ved returnering af varer- skriv til kristina@tovsig.dk. Fragten for de returnerede varer betales af kunden, medmindre returneringen skyldes fejl eller skader på varen. Når vi modtager varen, modtager kunden det fulde beløb.

Når du returnerer din vare skal du vedlægge ordrebekræftelsen samt dine kontaktoplysninger.

Reklamationsretten gælder i 2 år efter købsdatoen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du har modtaget din vare. Det betyder, at du kan få en ny vare, få refunderet prisen eller få en reduktion i prisen, afhængig af den specifikke situation. Når du returnerer din vare, skal du vedlægge ordrebekræftelsen og dine kontaktoplysninger, og du skal beskrive så præcist som muligt, hvordan produktet er defekt eller beskadiget.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du benytter din reklamationsret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, incl. leveringsomkostninger  (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

De grafiske tryk er trykt på syrefrit papir, men alligevel tilrådes det at undgå ophængning af de grafiske tryk i direkte sollys, da de over tid kan falme.

Produktet skal sendes til:

 

Atelier Tovsig

Att. Kristina Tovsig

Møllegangen 6

8240 Risskov.

Denmark