Workshops

Kristina Tovsig udbyder eksklusive workshops for firmaer og fagpersoner i atelieret-  eller hos jer.

Er du interesseret eller har spørgsmål - så skriv endelig til kristina@tovsig.dk

 

WORKHOPS FOR FIRMAER

 

SKAB ÅNDEHULLER MED HÅNDVÆRK & HÅNDARBEJDE

Lær at bruge håndarbejde & håndværk til at opnå flow & sænke stressniveauet

Inspirerende 3,5 timers hands-on workshop med kort oplæg efterfulgt af både fælles og individuelle håndværksøvelser.

På workshoppen lærer deltagerne, hvorfor håndværk og håndarbejde er genialt ift. til at opnå flow og de lærer om de forskellige flowtyper. I oplever kreativt flow på egen krop gennem forskellige øvelser.

I får indblik i, hvilken slags håndværk & håndarbejde, der egner sig til at modvirke stress og lærer konkrete åndedrætsteknikker til at opnå ro, når man skaber med hænderne.

For fimaer der ønsker at sætte fokus på medarbejdernes trivsel, og som gerne vil have en anderledes tilgang til arbejdsflow og ønsker nye måder at modvirke stress.

Denne workshop kan foregå i atelieret, hvor der er plads til 10 personer - eller hos jer.

Pris afhænger af deltagerantal og location.

//

 

KREATIVITET OG PASSION

Styrk din kreativitet med håndarbejde & håndværk - og forstå hvorfor det er vigtigt at have en kreativ passion

Inspirerende 3,5 timers hands-on workshop med kort oplæg efterfulgt af fælles og individuelle håndværksøvelser.

Vi bruger idag størstedelen af vores tid bag skærmen - men mennesket er skabt til at skabe med hænderne og til at have materialer mellem hænderne.

Gennem forskellige håndværksøvelser vil deltagerne opnå kreativt flow, og de vil opdage, at de pludselig får nye idéer & input, mens og efter de skaber med hænderne. Samtidigt vil de opleve andre sider af hinanden som kolleger.

For firmaer der ønsker at sætte fokus på kreativiteten, og som gerne vil styrke medarbejdernes skaberkraft og evne til nytænkning.

Denne workshop kan foregå i atelieret, hvor der er plads til 10 personer - eller hos jer.

Pris afhænger af deltagerantal og location.

//

 

WORKSHOPS FOR FAGPERSONER

CRAFTPSYKOLOGI FOR UNDERVISERE // KERAMIK

Inspirerende hands- on workshop om craft og craftpsykologi for undervisere

Der ligger et kæmpe potentiale i håndværk & håndarbejde ift. at styrke kreativitet, vedholdenhed, trivsel og følelsen af fællesskab.

På workshoppen får deltagerne viden om, hvad craft kan bidrage til. De får selv fingrene i materialet og lærer at planlægge craftøvelser, som passer til mål og målgruppe. Indeholder oplæg, hands-on øvelser og idéer til konkrete undervisningsforløb med håndværk & håndarbejde.

Vi anvender her keramik, men principperne kan overføres til alle andre typer craft.

Målgruppe: Undervisere med interesse for håndværk & håndarbejde, og som ønsker at implementere mere craft i hverdagen.

Denne workshop varer fra kl. 9- 15 og foregår i atelieret i Aarhus, hvor der er plads til 10 personer.

Pris 3000 kr. inkl. moms, inkl. kaffe, te,  frokost,  materialer, brænding og glasering af keramik. Keramikken kan afhentes senest en måned efter.

Næste dato kommer snart.

//

 

LIDT OM UNDERVISEREN

Kristina Tovsig er uddannet keramiker, billedkunstlærer og underviser i Craftpsykologi og har mange års undervisningserfaring fra friskole, efterskole, højskole og fra egen kursusvirksomhed. Hun mener, at man lærer bedst, når man har har kroppen med i læringsprocessen, og når man har hænderne i materialet.

Hun har i over 10 år undervist i billedkunst, design og keramik og har i en årrække interesseret sig for, hvad det at skabe noget med hænderne gør for menneskers trivsel og kreativitet.

I 2023 blev hun certificeret i Craftpsykologi ved psykolog Anne Kirketerp. Craftpsykologi handler om, hvad håndværk og håndarbejde kan bidrage med ift. trivsel, glæde, kreativitet og skaberkraft.

Hun underviser meget visuelt og inddrager ofte Design Thinking og Grafisk Facilitering i sin undervisning og workshops.

//

 

UDPLUK AF REFERENCER

"Kristina var nærværende og interessant. Den individuelle del blev jeg totalt opslugt af. Fik oplevelsen af overkanstflow og det var totalt godt. Bestemt anbefalelsesværdigt."

Bodil, Aarhus - deltager på "Skab åndehuller med Håndværk & Håndarbejde"

 

"Oplægget var superinspirerende, samtidigt ret håndgribeligt og let at forstå. Det var hyggeligt at arbejde sammen, men også meget givende at arbejde på sit eget produkt. Det er ret tydeligt, at Kristina selv brænder for at arbejde kunstnerisk, så hun virker troværdig og virker som en god rollemodel, hvis man vil arbejde videre med Craftpsykologi. Det var inspirerende og spændende for mig at deltage i kurset, og jeg vil klart anbefale det, hvis man er nysgerrig på craft og på, hvordan man kan integrere det i éns liv."

Denise, Aarhus - deltager på "Skab åndehuller med Håndværk & Håndarbejde"

 

"Øvelserne var rigtig gode, og det var dejligt at få noget i hænderne. Hvis man ikke selv ofte arbejder med craft på den måde, er det virkelig rart at prøve det af, så man selv mærker hvad det kan - i stedet for bare at høre om det. Kristina var rigtig dygtig, og det var godt forberedt, så vi kunne vælge mellem mange forskellige aktiviteter“.

Kasper, Aarhus - deltager på ""Skab åndehuller med Håndværk & Håndarbejde"